„Cine privește în exterior, visează; cine privește în interior, se trezește.” Carl Gustav Jung

CE FACEM NOI

„Am venit în lume să aducem evoluție în tot ceea ce gândim și facem." spunea Jung.

Ce facem noi? În primul rând, învățăm. Învățăm despre noi înșine și despre ceilalți, învățăm despre om în evoluția sa de-a lungul timpurilor, învățăm despre om în interacțiunea sa cu mediul, învățăm despre om în relație cu resursele, dar și cu limitările sale. Învățăm, cum spune Jung, pentru a aduce evoluție în ceea ce gândim și facem. Și ducem mai departe învățăturile noastre, către cei care își descoperă, mai devreme sau mai târziu, foamea de autocunoaștere, de înțelegere de sine, de evoluție prin cunoașterea psihicului uman la confluența om-mediu-om.

Credem că învățarea se produce cu adevărat și este integrată nu atât prin acumularea de informații, ci mai ales prin experiențe trăite, pe care le decodificăm apoi prin lentilele cunoașterii teoretice, spre a conștientiza și a transforma, având ca scop final o viață trăită cu bucurie și drag.

Sub umbrela Pleiade Education System, programele noastre marca Soul Sisters oferă contexte de auto-cunoaștere și cunoaștere teoretică și experiențială a psihicului uman. Programele au durate diferite, de la formări de lungă durată (6-8 luni), la ateliere sau tabere de scurtă durată (3-5 zile).

Programele noastre sunt construite pe această credință: tu ești prima persoană pe care ai nevoie să o cunoști, iar acest lucru se va întâmpla atunci când „disecția” o aplici în primul rând pe tine, sub ghidare. Aceasta este provocarea la care îi invităm pe cei care se îmbarcă în programele Soul Sisters!

Cum o spune tot Jung: „Viziunea îți va deveni clară doar în momentul în care vei privi în inima ta... Cine privește în afară, visează. Cine privește înăuntru, se trezește.”

Ghidarea noastră spre autocunoaștere și transformare este fondată pe ani de formare în Antropologie, Neuroștiințe, Medicină, Psihologie și Coaching, precum și mii de ore de psihoterapie, coaching, mentorat și supervizare, în sesiuni de 1:1 sau de grup și de echipă.

cunoaștere

comunicare

evoluție

iubire

No upcoming events found.

Fiecare program Soul Sisters este mai mult decât un curs în care ți se livrează informații. Este un spațiu creat astfel încât să faciliteze descoperirile fiecărui participant despre sine, un spațiu în care înveți în primul rând despre tine, despre ceea ce faci și nu știi că faci, dar știi că se termină deseori cu rezultate indezirabile: blocaje, confuzie, teamă.
Descoperi de ce ai tu nevoie ca să fii un om împlinit și miraculosul CUM să le realizezi, fără luptă și efort.

Omul crește în relație cu oameni. Fiecare program Soul Sisters vizează observarea și auto-observarea în relație cu ceilalți, pentru ca tu să devii conștient de tiparele tale de relaționare, conștient de acele lucruri care construiesc și dărâmă relațiile tale personale și profesionale.
Vei descoperi, într-un spațiu de non-judecată și autenticitate, ce generezi în jurul tău și cum poți contribui la creșterea armonioasă a sistemelor din care faci parte, acasă sau la job.

Programele Soul Sisters sunt construite în acord cu Codul de Etică al profesiilor pe care le reprezentăm. Fiecare dintre membrii echipei noastre au peste 10 ani de experiență și studii aprofundate în domeniile psihologie și coaching, cercetare teoretică și practică, experiență dobândită în lucrul cu mii de oameni. Etica și profesionalismul construiesc coloana noastră vertebrală, alături de respect, empatie, compasiune, iubire.

Familia face parte dintre valorile-noastre nucleu. Dacă numele Soul Sisters încă nu ți-a transmis acest lucru, iată o confirmare: Cristina și Mioara sunt surori și poartă, la fiecare pas, în cadrul programelor Soul Sisters, precum și în afara lor, respectul și recunoștința profunde pentru părinți, frați, bunici, întregul arbore genealogic care le-a adus azi în punctul în care sunt. În felul acesta, inspiră și încurajează oamenii din jur să prețuiască fiecare părticică din ei, onorându-și astfel întreaga ființă și creația care le-a făcut posbilă existența.

Comunitatea noastră se reunește în spiritul servirii aproapelui, a intenției de a oferi din ceea ce suntem fiecare și de a crește ÎMPREUNĂ.
Ne regăsim aici sub îndemnul „Hai să facem lumea un loc mai frumos ÎMPREUNĂ!”