Povestea banilor

Mioara Șoldan este invitata acestui podcast. 

,,O conversație caldă, de la inimă la inimă, în care, deși tema aparentă sunt banii și succesul, pentru mine tema care s-a revelat în acest dialog a fost mai degrabă drumul către comoară.”, spune ea.

Despre ce este acest podcast: pe scurt, legătura dintre bani, succes și comoara interioară care există în fiecare dintre noi.

Conversația pleacă de la prima amintire a Mioarei despre bani și explorăm:

  • cum modul în care gândești despre bani te poate susține sau te poate împiedica în creșterea ta, profesională și personală;
  • ce se întâmplă atunci când, în relația cu banii, te domină frica și cum ieși de acolo;
  • definiția succesului și legătura pe care o vede Mioara între ideea de succes, bani și comoară interioară. Comoara e o imagine care vine dintr-o amintire foarte vie a Mioarei și o să înțelegi, când o să asculți, cum se leagă toate;
  • cum văd oamenii de succes banii și ce este important pentru ei

Dacă izul curiozității îți dă târcoale, uite mai jos link-ul unde poți asculta povestea – ajunge la ascultători ca o poveste, nu își vei da sema acum a curs timpul. Sperăm, o poveste cu tâlcuri de ținut minte și aplicat în propria viață.

Podcast Your Money Story cu invitat Mioara Șoldan

Autorul acestui Podcast este Natalia Dabija, Systemic Coach, om pasionat de creștere interioară și care încearcă să deslușească ,,misterul” banilor.

O găsești pe blogul ⁠⁠www.nataliadabija.ro⁠⁠, cât și pe rețelele sociale (Linkedin, Facebook, Instagram).